یكی نیست به این زنیكه بیشعور بگه زندگی منو كه خراب كردی تموم شد پیام دادن و زنگ زدنت به من دیگه چیه ؟ اول اخرش معلوم بود كه تو رو ول می كنه .

زنگ زده می گه من خانم نسرین ارزو ایزد هستم (مردشور اسمت و خودت و ببرن تو یه زن هرزه ای خودتم خانم قلمداد می كنی نسرین ارزو ایزد ) تا اسمشو شنیدم گوشی رو قطع كردم زنیكه روانی پیام داده . می گه مصطفی تورو دوست نداره . بدبخت اگر دوسم نداشت یك سال تمام جلوی در خونمون موس موس نمی كرد . التماس نمی كرد . من دیگه نمی تونستم ادامه بدم . الانشم دنبال منه . تو رو به فكر خودت باش كه جلوی پسرات و خانواده همسر قبلیت و خانواده خودت ابروت رفت بخاطر هرزگی هات . خوشم امد كه پسرتم گفت مامانم هرزه ست نمی تونیم درستش كنیم عادت كرده به هرزگی . قبلنا دنبال پیر پاتالا بود الان افتاده دنبال جوونا تا به بابام ثابت كنه پسرای جوونم خواهانش هستن .  

اخه بدبخت سادیسمی جنس شما ی هرزه فقط برای هرزگیه نه زندگی نه عشق  . وقتی یكی میاد سمتتون معلومه برای چی میاد . مطمئن باش كه دوست داشتنی در كار نیست عشق و علاقه ای در كار نیست . اگرم بهت محبت كردن از سر دلسوزی و ترحمه اگر بهت گفتن دوست دارم از سر نیازشون بوده . اخه بیشعور زندگی من كه خراب شد تو خرابه های زندگی من دیگه دنبال چی می گردی خب اون ولت كرد رفت من باید تاوان هرزگی تورو پس بدم . خدایا خودت بهم صبر بده . بستم نیست هنوزم این ضجر دادنا ادامه داره ؟؟؟؟

خودت ,زندگی ,دوست ,هرزگی ,هرزه ,ایزد ,ارزو ایزد ,نسرین ارزو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارز دیجیتال - بیت مهر املاک شمال ایزدی دانلود موزیک جدید|دانلود آهنگ اجناس فوق العاده ارمیاء تکنو دانلود رایگان فیلم و سریال پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان دانلود آهنگ جدید پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان